Välkommen till vår kandidatbank!

Tack för att du vill vara en del av oss och vår kandidatbank. Här önskar vi att du lämnar din intresseanmälan inom valda områden som du bedömer matchar din kompetens och erfarenhet. Genom att du registrerar ditt CV och personliga brev ökar möjligheterna för oss att matcha dig mot kommande rekryteringar eller interimsuppdrag.

Vi vill rekommendera dig som kandidat, att utöver spontanansökan, vara aktiv och bevaka pågående rekryteringar - även om du valt att lämna en intresseanmälan hos oss. Det kan finnas kompetens som inte alltid framgår i ett CV som kan vara just det vi söker. 

Du håller dig aktiv genom att följa Solum Search på vår hemsida, vår LinkedInsida, Facebook och Instagram - och såklart tycker vi även att du ska prenumerera på tjänsten "Jobbprenumeration" direkt från oss. Det gör du genom att anmäla dig till våra e-postutskick via denna länk.

När du lämnar en spontanansökan hos oss GDPR-säkrar vi dina personuppgifter via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du kan när som helst välja att uppdatera ditt CV eller att ta bort din spontanansökan. Det gör du genom att logga in och göra önskade val.

 

Välkommen till Solum Search! 

Rekrytering, Search och Second Opinion

Logotyp för Solum Search AB

Distribuie link-uri


Solicitati pentru locul de munca

Inapoi la locuri de munca vacante