Välkommen till Solum Search!

Tack för att du vill vara en del av vårt nätverk! Här önskar vi att du lämnar din helt konfidentiella intresseanmälan inom valda områden som matchar din kompetens, erfarenhet och dina ambitioner. Genom att du registrerar ditt CV och personliga brev ökar möjligheterna för oss att matcha dig mot rekryteringar eller interimsuppdrag.

Vi vill rekommendera dig att utöver intresseanmälan vara aktiv och bevaka pågående rekryteringar - även om du valt att lämna en intresseanmälan hos oss. Det kan finnas kompetens som inte alltid framgår i ett CV som kan vara just det vi söker. 

Du håller dig aktiv genom att följa Solum Search på vår hemsida, vår LinkedInsida, Facebook och Instagram - och såklart tycker vi även att du ska prenumerera på tjänsten "Jobbprenumeration" direkt från oss. Det gör du genom att anmäla dig till våra e-postutskick via denna länk.

När du lämnar en intresseanmälan hos oss är dina personuppgifter säkra i vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du kan när som helst välja att uppdatera ditt CV eller att ta bort din intresseanmälan. Det gör du genom att logga in och göra önskade val.

Välkommen till Solum Search! 


Rekrytering, Search och Second Opinion

Logotyp för Solum Search AB

Partager des liens


Demander le poste

Retour aux postes vacants